HOBADVIES
        BOUWKUNDIG TEKEN- EN ADVIESBUREAU VOOR AL UW BOUW- EN VERBOUWPLANNEN

Houtman Ontwerp Bouw ADVIES bureau

- HOBADVIES -

uit Dordrecht, is het door Rik Houtman opgericht, bouwkundig teken- en adviesbureau, dat zijn diensten aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Particuliere opdrachtgever

Voor bewoner en eigenhuisbezitter is HOBADVIES het adres om zijn of haar bouw- of verbouwing op professionele wijze te laten uitwerken.
Vroegtijdig toetsen op bouwkundige haalbaarheid, rekening houdend met persoonlijke wensen en beschikbaar budget is hierbij een belangrijk punt. Daarna volgt uitwerking van ontwerp- tot en met de uitvoeringstekeningen en indien gewenst begeleiding tijdens de bouw tot aan het moment van de oplevering .Ook voor woning inmetingen (volgens NEN 2580), verzorgen van digitale verkooptekeningen (2+3D) en fotografie tbv woningverkoop via diverse websiteaanbieders is HOBADVIES het adres voor de particulier.

 bureau particulier 1Essenburg Particuliere opdrachtgeveradvies bureau Meranti 151

HOBADVIES projecten:
Meranti 155, Essenburg , Meranti 151

Zakelijke opdrachtgever

Voor architect, aannemer, makelaar en winkeliers en vele anderen is HOBADVIES het bureau dat veel werk uit handen neemt.

Digitaal inmeten van allerhande bouwwerken, opstellen van opnamerapportages, begeleiden/ toezicht/ bijsturen tijdens de uitvoering, verrichten van CAD-tekenwerkzaamheden, bouwbesluitcheck, opstellen van ontruimingsplattegronden, indelingsplattegronden tbv winkels ed en het verzorgen van een omgevingsvergunning zijn slechts een greep uit het aanbod van HOBADVIES.

The Red Apple RotterdamOHK AmsterdamLa Spezia Zandvoort

Projecten als werknemer bij KCAP bv - Rotterdam:
The Red Apple-Rotterdam, OHK-Amsterdam, La Spezia-Zandvoort

HOBADVIES eigenaar Rik Houtman heeft ruime ervaring met allerhande architectenbureau werkzaamheden, CAD-tekenwerk, Projectleiderstaken, Voorzitten en notuleren van bouw- en aanverwante vergaderingen. Daarnaast beschikt hij over een netwerk van professionele adviseurs bestaande uit; architecten, constructeurs, W+E installatie-, brand-, windtunneladviseurs e.v.a.

Onafhankelijk bouwkundig teken- en adviesbureau voor de particulier en zakelijke opdrachtgever, gevestigd in Dordrecht.

HOBlogo 

Voor: ontwerp, werk- en verkooptekeningen, indiening omgevingsvergunning, inmeten en bouwbegeleiding